Hem » KOCKKLÄDER » Kockskor

Kockskor

Kockskor för dig som jobbar i restaurangkök

För dig som jobbar i restaurangkök så är det viktigt att du har riktigt sköna kockskor under arbetsdagen. Här hittar du ett sortiment med kvalitetsskor från danska SIKA. Vi har även PRISGARANTI på hela vårat sortiment. Hittar du dem billigare på annat ställe så matchar vi det priset!

Ett väldesignat par kockskor kan göra följande för dig som jobbar inom livsmedelsindustrin:
➔ Avlasta rygg och leder
➔ Stärka muskulaturen och förbättra kroppshållningen
➔ Minska risken för arbetsrelaterade olyckor i kök och restaurang
Visst låter det önskvärt! Men hur ska du hitta just Kockskorna, paret som kommer att förgylla din arbetsdag i köket?
Danska Sika designar kockskorna som gör allt detta för dig - och mer!

Bra kockskor ska vara halksäkra

Hala golv är en riskfaktor. Om de i en restaurangmiljö dessutom kombineras med spillt vatten eller olja, är chansen stor att någon kommer att snubbla och falla. Kockskor måste därför ha inbyggt halkskydd.
➔ Sikas kockskor har ett hexagonalt sulmönster som minimerar halkrisken i och med att friktion skapas i alla riktningar.

Slitstark överdel som är lätt att rengöra

Kockskornas överdel måste vara tillverkad i ett slitstarkt material som tål de påfrestningar som arbete i restaurangkök innebär. Eftersom det är lätt hänt att vätskor och andra substanser spills nu och då, är det också en bra idé att skaffa kockskor som är lätta att rengöra.
➔ Sikas kockskor är tillverkade med Permair-läder, som både skyddar foten och låter den andas. Fukt och värme leds bort, så att dina fötter kan må bra hela dagen.

Stålhätta som reducerar skador

Det är inte ofta som en kock tappar en skärbräda eller en kniv på golvet. Den enstaka gång det händer kan dock följas av stor lättnad för den som valt ett par kockskor med stålhätta.
➔ Hos Sika hittar du tekniken Nanotoe - en metallfri tåhätta tillverkad av carbon nanotube för en starkare, lättare och tunnare lösning.

Kockskor ska vara sköna

Skor som ska bäras varje dag under hela arbetspasset måste känas sköna. Se till att de inte glappar när du går, utan att de sitter ordentligt fast på foten. Välj gärna ett par som är någon centimeter längre än dina fötter, så du har plats att röra på tårna.
➔ Sikas kockskor är tillverkade med en TR-gelkudde i hälen och extra mjukt tryckavlastande memory foam i hela sulan.

Låt dina fötter må bra på jobbet varje dag!

 

Läs mer
Kockskor