Hem » KOCKKLÄDER » Kockrockar med lång ärm

Kockrockar med lång ärm

Våra kockrockar finns både i klassiska, tidlösa modeller och i moderna varianter i slim-fit, trikå och stretch. Damrockar, herrockar och unisex. Välj bland olika detaljer som kulknapp och tryckknapp, passpoal, kort eller lång ärm, vit, svart eller flerfärg. Massor av detaljer som gör kockrocken unik.

Kockrock med brodyr: En klassiker som utmärker köksproffset

Visste du att för bara 85:- ex moms får du även ditt namn broderat på din kockrock. Det som kryddorna gör för rätten du ska laga, det kan kockrocken göra för din stil på jobbet. En kockrock måste uppfylla höga krav för att hålla måttet. Den ska, bland annat:
➔ Ge dig total rörelsefrihet
➔ Kännas sval och skön mot kroppen även under de hårdaste arbetspassen
➔ Sätta personlig prägel på dig och din restaurang
I vårt utbud hittar du snygga kockrockar från Segers och Toni Lee. Och varför inte sätta lite personlig guldkant på arbetspasset? Välj gärna en kockrock med brodyr!

Bra passform och smarta snitt möjliggör total rörelsefrihet

En slitstark men ändå trendig kockrock med brodyr är ett måste för dig som jobbar i ett öppet kök. Det är inte bara maten som är i fokus - du är en del av showen. Därför måste kockrocken vara väl designad: det ska gå som en dans att hacka grönsaker och blanda salladen.

Materialvalet gör stor skillnad

Arbete inom serviceområdet innebär många timmars stående och gående i en miljö med ständigt skiftande miljö. Därför måste kockrocken vara designad för att hålla dig sval och skön. Detta beror i stort sett på materialvalet. En väl blandad kombination av bomull och polyester kan ha en dubbelroll, där utsidan torkar snabbt från spill och vattenstänk medan insidan låter huden andas.

Kockrock med brodyr: smakfullt in i sista knapphålet!

Vilken personlighet har din verksamhet? Kockrocken spelar en stor roll i hur omvärlden ska uppfatta restaurangens helhet. Vill du köra med en klassisk look? Välj då neutrala färger för dina kockrockar med brodyr. Svart och vitt i sina olika kombinationer slår aldrig fel! Har du en modern och trendig business? Passa gärna på att leka med färgerna, till exempel att låta olika nyanser från din logotyp komma igen i kockkläderna. Brodyren är som pricken över i:et för kockrocken.
➔ Hos oss kan du hitta en kockrock med brodyren du själv valt, direkt från svenska märkena Toni Lee och Segers!

Läs mer
Produkter
12 36 72