Köpvilkor

Tillbaka


Priser & Frakt
Momsen är ej medräknad i priserna..
Priserna visas exkl moms.
Fraktfritt vid ordervärde över 1000kr
Minsta order är på 450kr utan frakt, 549kr med frakt.(99kr)
Order under det beloppet kan vi ej behandla.
Ordervärde under 1000 kr då tillkommer en fast frakt på 99kr..


Återköp
Returrätt (Återköp)
På samtliga varor gäller returrätt inom 14 dagar efter mottagandet, förutsatt att varan returneras i oskadad originalförpackning. När en vara returneras får du som kund bekosta returfrakten.
Varorna som ska skickas i retur skall skickad som Företagspost då våra leverantörer inte möjlighet att åka ut och hämta paketen på Postens utlämningsställen.
Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.
Kontakta oss på order@textilklader.se så att vi vet om, att det blir en retur.
Kläderna ska skickas direkt tillbaka till våra leverantörer. Adress uppgifter finns på följesedeln i paketet.

OBS: Kläder med tryck gäller ej returrätt på såvida det inte är fel på produkten...

Reklamation
Om den levererade varan är felaktig eller fellevererad skall du kontakta oss inom 14 dagar från leveransdatum. Ange ditt ordernummer samt orsaken till önskad retur i ditt mail.


Betala:

Faktura
Vi samarbetar med Klarna AB som gör kreditkontroll samt är betalningsmottagare. Förutsättning för privatpersoner att handla mot faktura är att köparen är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år samt godkänns av kreditkontrollen som görs av Klarna AB. Den adress som anges i beställningen måste stämma med den adress som är registrerad i folkbokföringsregistret. Förutsättning för juridiska personer att handla mot faktura är att bolaget är registrerat hos PRV samt godkänns av kreditkontrollen som görs av Klarna AB. Den adress som anges i beställningen måste stämma med den adress som är registrerad hos PRV. Betalningsvillkoren är 14
dagar netto och ska ske till Klarna AB enligt faktura. När du skickar beställningen godkänner du samtidigt totalbeloppets storlek och förpliktar dig att betala detta enligt gällande fakturabestämmelserFörskottsbetalning:
Ni betalar till vårt bankgironr:5127-2458 och vi levererar så snart vi ser betalningen. Var noga med att ange ordernummer så att vi kan se vem som betalt.
Leveranser
Alla produkter levereras direkt från våran grossist.Då vi inte har eget lager,allt för att vi ska kunna hålla ett större sortiment av kläder och storlekar.
Vi samarbetar med Posten.
Leverans sker med Företagspaket/Postpaket = Skickas till företag och till privatpersoner som har beställt varor. Paketet körs ut till företaget, eller till närmaste ombud.

2-3 dagars leveranstid beroende på lagervärde.

Produkter
Vi säljer bla Fristads,Björnkläder,Sandryds,No Problem, Graphix Sport Collection Toni Lee,Nytello, Projob.......... men det vi lägger störst vikt vid är kvaliteten på produkten och att du som kund blir nöjd!